Munsterhuis

Munsterhuis is een gerenommeerde autodealer van o.a. Renault, Dacia, Jaguar, Land Rover en Ferrari. Met haar drie drukbezochte locaties heeft Munsterhuis behoefte aan een uitgebreid en snel reagerend BHV-oproepsysteem.

bhv koffer
De installatie en het beheer van BHV-Knop.nl is verrassend eenvoudig
Rick Dekker
Accountmanager zakelijk & BHV'er

Dit is wat Munsterhuis heeft gekozen

11 stuks
BHV-Knop
3 stuks
Basisstation

Uitdaging

Munsterhuis heeft twee drukbezochte locaties vol kostbare auto’s. Het is voor ons cruciaal om een betrouwbaar en snel reagerend BHV-oproepsysteem te hebben.

Oplossing

BHV-Knop.nl bood ons de ideale oplossing met hun innovatieve BHV-knoppen. Wij hebben in totaal 11 BHV-Knoppen geïnstalleerd op strategische locaties binnen onze drie panden. De knoppen zijn direct verbonden met onze telefoons en de speciale BHV-app, waardoor in geval van nood onmiddellijk een alarm uitgezonden wordt naar onze BHV’ers.

Installatie

De installatie van de BHV-knoppen was verrassend eenvoudig. Met de bijgeleverde plakstrips konden we de knoppen snel en zonder gedoe bevestigen. Op plekken waar het nodig was hebben we de knoppen met schroeven aan de muur bevestigd.

De Basisstations staan midden in de panden op een onzichtbare locatie. Dankzij de meegeleverde simkaart hoefde we het apparaat alleen maar op te starten om direct operationeel te zijn.

Beheer

Met het BHV-Knop.nl dashboard kunnen we eenvoudig alle knoppen beheren. Door ze op de juiste plek op de kaart te slepen hadden we snel een volledig beeld van de verdeling van knoppen. De BHV-Knop.nl-app zorgt voor automatische aanwezigheidsregistratie. Deze werkt perfect!


Lees verder over BHV-Knop.nl

Menu
Probeer gratis
Bekijk webshop